Navigation

Disclaimer

De Noordwijkse Methode sluit iedere aansprakelijkheid uit voor schade, van welke aard dan ook, die verband houdt met het gebruik van de website van De Noordwijkse Methode, of met een tijdelijke onmogelijkheid de website van De Noordwijkse Methode te kunnen raadplegen. Stichting De Noordwijkse Methode is evenmin aansprakelijk voor schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van de website van De Noordwijkse Methode is verkregen.

De Noordwijkse Methode is evenmin aansprakelijk voor de inhoud van websites waarnaar op de websites van De Noordwijkse Methode wordt verwezen, of voor de inhoud van websites die verwijzen naar de website van De Noordwijkse Methode.

Wijzigen
De Noordwijkse Methode behoudt zich het recht voor deze voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen. Het is daarom raadzaam om deze voorwaarden regelmatig te controleren.

Intellectuele eigendomsrechten
De Noordwijkse Methode behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten, auteursrechten, merkenrechten en andere rechten voor van zijn website en de via zijn website te leveren producten. Het is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van De Noordwijkse Methode de informatie en/of de huisstijl te kopiƫren, te vermenigvuldigen, te bewerken of door te leveren anders dan voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Niets uit de tekst in de website van De Noordwijkse Methode mag op enige wijze worden vermenigvuldigd en/of openbaar worden gemaakt.

Ontvang onze gratis lesinspiratie

Graag delen we met jullie onze lesideeƫn, actuele ontwikkelingen en tips die je gelijk kunt toepassen in de praktijk.