Navigation

Trainingen live en online

Naast een trainingstraject voor Noordwijkse Methode scholen, bieden we ook losse trainingen aan. Hieronder vind je een overzicht van ons aanbod online en offline. Het is ook mogelijk om deze trainingen op locatie met je hele team te volgen.

Neem hiervoor contact met ons op voor een aanbod op maat.  

Wil je weten hoe een begeleidingstraject er uitziet om Noordwijkse Methodeschool te worden, klik dan hier.

Live trainingen

Sinds we werken met De Noordwijkse Methode is het eigenaarschap van het leren vergroot. De vakateliers zijn een feestje voor de kinderen. Ze komen hier tot bloei. Er zijn dan ook geen gedragsproblemen meer! 

Carlina van den Heuvel

Directeur, KBS De Viersprong

De lessen zijn actueel en prikkelen de nieuwsgierigheid van de kinderen. Het maakt de leerlingen betrokken bij de lessen. Dat is niet alleen motiverend voor de leerlingen, maar ook voor de leerkrachten!

Dorine Rings

Directeur, De Ark

De thema’s leven echt bij de kinderen. Dit merken we op school, maar ook thuis. De kinderen vertellen thuis veel meer over wat ze hebben geleerd. Vanuit de ouders krijgen we dan ook hele enthousiaste en positieve verhalen terug.

Julie Stassar

Leerkracht, Koningin Emmaschool

Als ik De Noordwijkse Methode een cijfer mocht geven, zou dit een 9,5 zijn. De tijd vliegt bij de ateliers. Elke les is anders en de lessen zijn veel actiever.  Ik leer ook veel meer dan toen we nog met een werkboek werkte. Het is leuk om les te krijgen van verschillende juffen en meesters. 

Milo Kaspers

Leerling groep 7, Bonifatiusschool

Ontvang onze gratis lesinspiratie

Graag delen we met jullie onze lesideeën, actuele ontwikkelingen en tips die je gelijk kunt toepassen in de praktijk.